iletişim
BASIN VE KAMUOYUNA ÖNEMLE DUYURULUR

23 Temmuz 2019 tarihinde  www.manşetaydın.com.tr adlı haber sitesinde  ‘’Projenin hataları var ‘’başlıklı bir haber yayınlanmıştır.

Haberde, Kuşadası’nın ilk 100 gününde yapılan çalışmaları değerlendirmek ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yapılan toplantıda; şahsımın yaptığı açıklamalardan kelime ve cümleleri çıkartarak maksatlı, yanlış ve yalan ifadelerle dolu bir haber icra edilmiştir. Şahsımın kastetmiş olduğu konu Kuşadası kanalizasyon sistemi kapsamında yapılan, Kuşadası Yavansu - Karaova mevkiin deki sahil de bulunan kanalizasyon kollektör hattının kumsaldan geçmesinin uygun olmadığını ve geçmiş dönemde yapılan bu imalatların BŞB ve ASKİ’nin tasarrufu olmadığını ifade ettim. Farklı platform ve toplantılarda gündeme gelen bu konuyu aydınlatmak amacıyla gündeme getirdim. 1 Mart 2019 tarihinde Kuşadası A.A.T. açılışı yapılarak devreye alınmış, Davutlar – Güzelçamlı grup kanalizasyon alt yapısı ile ilçemize BŞB tarafından 128 milyon Türk Lirası yatırım yapılmıştır. Tüm atık terfi merkezlerimiz ve atık su arıtma tesisimiz sorunsuz olarak çalışmakta, halkımıza hizmet etmektedir.
                İlgili haber sitesinin yapmış olduğu maksatlı ve yanlış haberle ilgili olarak gerekli yasal işlemleri başlatacağımı tüm kamuoyuna sunarım.

Kuşadası Belediye Başkanı

Ömer GÜNEL

iletişim
e-Belediyeye Giriş Yap