KUŞADASI BELEDİYESİ GENÇLİK TİYATROSU’NDAN YENİ OYUN

Kuşadası Belediyesi Gençlik Tiyatrosu’nun yeni dönem kursiyerleri tarafından hazırlanan “Renkli Masallar” isimli müzikal bir oyunla seyirci karşısına çıktı. Erkan Yücel Sahnesi'nde sergilenen oyun, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Kuşadası Belediyesi Gençlik Tiyatrosu, ikinci oyunları olan “Renkli Masallar” isimli müzikal ile izleyicilerin karşısına çıktı. Başak Öcalan’ın yazıp yönettiği oyun, Kuşadalı tiyatroseverler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Kuşadası Belediyesi Gençlik Tiyatrosu’nun 22 genç oyuncusunun sergilediği “Renkli Masallar” isimli müzikalin ses ve ışık tasarımını Hakan Kutay Pekgöz ile Adem Ergün, makyaj, kostüm ve sahne tasarımı ise Filiz Batı, Seza Arayancan ve Sibel Arman yapıyor.

gençlik tiyatrosu müzikal renkli masallar