ADÜ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU YENİ BİNASINA KAVUŞTU

Kuşadası Belediyesi’nin destekleriyle 2017 yılında kurulan Adnan Menderes Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu ve önümüzdeki dönem açılacak olan Müzik ve Bale Lisesi yeni eğitim binasına kavuştu. Kuşadası Belediyesi tarafından kiralanıp Adnan Menderes Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu ve Lisesi’ne tahsis edilen yeni bina Cumhuriyet Mahallesi Candan Tarhan Bulvarı mevkiinde bulunuyor.

ADÜ Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu Müdürü Merve Uysal, ADÜ Devlet Konservatuvarı Yüksek Okulu Müdür Vekili İmge Tilif  ADÜ Devlet Konservatuvarı  Yaylı Çalgılar Ana Sanat Dalı Başkanı Özgür Elgün ve Öğretim Görevlileri Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyaret ederek bina tahsisinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette ADÜ Devlet Konservatuvarı Yaylı Çalgılar Ana Sanat Dalı Başkanı Özgür Elgün, Başkan Kayalı’nın görev süresi boyunca eğitime her zaman destek olduğunu belirterek kendisine teşekkür plaketi verdi.

ADÜ Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu Belediye Başkanı Kuşadası Belediyesi Müzik ve Bale Lisesi Özer Kayalı
ÖMER GÜNEL