ADÜ TURİZM FAKÜLTESİ’NDEN BAŞKAN KAYALI’YA TEŞEKKÜR BELGESİ

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Tanrısevdi, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyaret ederek eğitime sunduğu katkıdan dolayı teşekkür etti.

ADÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Tanrısevdi, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı makamında ziyaret etti. ADÜ Turizm Fakültesi’ne sunduğu katkıdan dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Tanrısevdi, Başkan Kayalı'ya ADÜ Turizm Fakültesi adına bir teşekkür belgesi verdi.

Ziyarette konuşan Başkan Kayalı, toplumların gelişimi açısından eğitimin önemine dikkat çekti. Kuşadası Belediyesi olarak öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim görebilmesi için tüm eğitim kurumlarına ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Kayalı, Prof. Dr. Tanrısevdi'ye teşekkür etti.

Adnan Menderes Üniversitesi Kuşadası Belediye Başkanı Prof. Dr. Abdullah Tanrısevdi Turizm Fakültesi Dekanı Özer Kayalı