“BARIŞA DOĞRU” RESİM SERGİSİ İBRAMAKİ’DE

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi, “Barışa Doğru” isimli karma resim sergine ev sahipliği yapmaya başladı. Ressamlar Gülizar Kılıç, Gülsen Çalhan, Hatun Kuşçu, İlhan Dündar, Kasım Adıgüzel, Olga Sağcan, Ramise Bayramoğlu, Selda Cengiz, Serap Gürcan ve Turgay Balceli’nin yağlı boya tablolarından oluşan sergi, Kuşadalı sanatseverlerin yoğun beğenisini aldı.

“Barışa Doğru” isimli karma resim sergisi, İbramaki Sanat Galerisi'nde düzenlenen bir kokteylle açıldı. Açılışta konuşan sergi sözcüsü Gülizar Kılıç, “Barışa Doğru” isimli sergiyi Kuşadalılarla buluşturmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek eserlerinde barışa duydukları özlemi anlatmak istediklerini ifade etti.

"Barışa Doğru" isimli karma resim sergisi, 25 Mart tarihine kadar İbramaki Sanat Galerisi'nde görülebilir.

İbramaki Sanat Galerisi resim sergisi