BAŞKAN KAYALI SKAL KULÜBÜ ÜYELERİ İLE BULUŞTU

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Skal Kulübü üyeleri ile buluştu. Kuşadası Skal Kulübü Başkanı Rıdvan Kavi, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Aydın, ADÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Eralp Çolakoğlu, Dr. Olcay Ulusoy, Kuşadası Skal Kulübü Koordinatörü Muhsin Yontar, Kuşadası Skal Kulübü Sekreteri Nuray Eker ve Kulüp üyelerinin katıldığı yemekte, turizm sezonu ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Yemekte konuşan Başkan Kayalı, Kuşadası Belediyesi'nin yetki alanı içerisinde bulunan tüm alanlarda çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek iyi bir turizm sezonu geçirebilmek amacıyla tanıtım faaliyetlerine aralıksız devam ettiklerini belirtti.

Skal Klübü turizm yemek
ÖZGEÇMİŞİ