BAŞKAN YARDIMCISI ÇENGEL İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Kuşadası Belediyesi, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. “Sıfır iş kazası” hedefi ile personeline yönelik olarak periyodik aralıklarla bilgilendirme çalışmaları yapan Kuşadası Belediyesi’nde iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarının katılımı ile bir toplantı yapıldı.

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çengel, iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarıyla bir araya gelerek olası iş kazaları ile meslek hastalıklarına yönelik önlemler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Toplantıya katılan Kuşadası Belediyesi’nin iş sağlığı ve güvenliği uzmanları Çengel’e olası iş kazaları ve meslek hastalıklarının sebepleri ile bunları önleme yolları hakkında bilgi verdi.

Çengel ise Kuşadası Belediyesi olarak amaçlarının sıfır iş kazası olduğunu ve bu amaçla iş güvenliği uzmanları ile her ay toplanarak riskleri değerlendireceklerini belirterek “Tüm uzmanlarımızın işbirliği ile iş kazalarının, meslek hastalıklarının önüne geçmek ve çalışanlarımız için en güvenli ortamı sağlamak amacıyla gerekli tüm çalışmaları titizlikle yerine getiriyoruz” dedi.

iş kazaları iş sağlığı ve güvenliği Remzi Çengel