BİNLERCE KUŞADALI HIDIRELLEZİ KUTLADI

Kuşadası Belediyesi ile TULPAR Halkbilimi, Eğitim, Kültür, Sanat Derneği tarafından düzenlenen Hıdırellez Şenliği etkinlikleri kapsamında akşam saatlerinde başlayan dans gösterileri ve konserlere Kuşadalılar yoğun ilgi gösterdi. İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe binlerce Kuşadalı katıldı.

Kuşadası Belediye Başkan Vekili Zekeriya Tünk, Kuşadası Belediye Meclis Üyeleri Levent Öğren, Fevziye Tekeroğlu ve binlerce vatandaşın katıldığı kutlamalarda Kuşadalılar meydanda yakılan ateşin üzerinden dilek tutup atladılar. Hıdırellez Ateş’inin ardından Çılgın Cemal, İzmirli Volkan konseri ile Kuşadası Romanları Kültür ve Dayanışma Derneği Dans Topluluğu ve İzmir Roman Ateşi tarafından sergilenen dans gösterisi büyük bir beğeni ile karşılandı. Gecenin sonunda Kuşadası Belediye Başkan Vekili Zekeriya Tünk, Kuşadası Romanları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Yükçü’ye çiçek verdi.

dans gösterisi Hıdırellez HIdırellez şenliği İsmail Cem meydanı konser roman dans topluluğu TULPAR
ÖZGEÇMİŞİ