DETAYLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan günlük temizlik faaliyetlerine aksatmadan devam eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan da belirlenen program dahilinde mahallelerde detaylı temizlik çalışması yapıyor.

Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü periyodik olarak sürdürdüğü çöp toplama, mıntıka temizliği, konteynerlerin etrafına bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması çalışmalarının yanı sıra tüm mahallelerde detaylı temizlik çalışması da yapıyor. Detaylı temizlik çalışması ile mahallelerde cadde, sokak ve kaldırımlar süpürülüp yıkanırken, çöp konteynerleri de dezenfekte ediliyor. Son olarak Cumhuriyet Mahallesi Toplum, Kaplan, Cemali Dağyaran, Reşat Özbek ve Turizm sokaklarda yapılan detaylı temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Mıntıka Temizliği