DÜNYA REHBERLER GÜNÜ KUŞADASI'NDA KUTLANDI

21 Şubat Dünya Rehberler Günü, Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde düzenlenen bir kokteylle kutlandı.

Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla Aydın Turist Rehberleri Odası tarafından düzenlenen kokteyle Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve eşi Nil Kayalı, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Aydın Turist Rehberleri Odası Başkanı Levent Gürçavdı, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Ferah Sürekçi, Ünlü Balet Tan Sağtürk ve annesi Yıldız Sağtürk ile çok sayıda rehber katıldı. Aydın Turist Rehberleri Odası Başkanı Levent Gürçavdı'nın Kurucu Yönetim Kurulu Üyeleri ve meslekte 20. yılını dolduran rehberlere plaket verdiği kokteylde Rehberler Korosu'nun hazırladığı müzik dinletisi büyük bir beğeni ile karşılanırken uzun yıllar TRT'de çalışmış ünlü yapımcı Yıldız Sağtürk, yeni yazdığı "Herkese Kendi Filozofu" adlı kitabını okurları için imzaladı.

Aydın Turist Rehberleri Odası kuşadası belediyesi rehberler rehberler günü özer kayalı
ÖZGEÇMİŞİ