EĞİTİM SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Kuşadası Belediyesi Kadın Danışma Merkezi tarafından Kuşadası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli için eğitim semineri düzenlendi.

Kadın Danışma Merkezi tarafından Kuşadası Belediyesi çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen eğitim seminerleri Zabıta Müdürlüğü çalışanlarının ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanlarına yönelik olarak verildi. Etkili iletişim ile stres ve çatışma yönetimlerinin ele alındığı iki günlük seminer programına çalışanların yanı sıra Kuşadası Belediye Başkan Vekili Zekeriya Tünk, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çengel, Kuşadası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tahsin Uğur ve Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürü Hüsnü Yalçın katıldı.

Kuşadası Belediyesi Kadın Danışma Merkezi bünyesinde çalışan Uzman Psikolog Ece Yağınlı ve Psikolog Fatma Yavaş tarafından verilen seminerin ilk gününde beden dili, iletişimi etkileyen faktörler, doğru iletişim kurma yöntemleri, kişi analizleri ve iş hayatında iletişimin önemi başlıklı konular ele alındı. Seminerin ikinci gününde ise stres ve çatışma yönetimi konularına yer verildi.