ENGELLİLER KÖYÜ’NDE BASKI TİŞÖRT ATÖLYESİ

Kuşadası Belediyesi, Erdoğan Öven Engelliler Köyü'nde eğitim gören engelli öğrencilere yönelik “Baskı Tişört Atölyesi” düzenledi. Kuşadası Belediyesi Drama Eğitmeni Mehmet Turan koordinatörlüğünde düzenlenen etkinliğe katılan engelli öğrenciler birbirinden güzel tişörtler yaparak verimli ve keyifli vakit geçirdi.

Engellilerin odaklanma sürelerini arttırmalarını sağlamak, yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini geliştirmek amacıyla düzenlenen etkinliğe katılan engelli öğrenciler tişörtlere hazır kalıplarla çeşitli desenler yaptı. Kuşadası Belediyesi tarafından Erdoğan Öven Engelliler Köyü'nde eğitim gören engelli öğrencilere yönelik olarak yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam edecek.

Baskı Tişört Atölyesi Erdoğan Öven Engelliler Köyü Kuşadası Belediyesi Mehmet Turan öğrenci