“FIRÇAMDAN ESİNTİLER” SERGİSİ İBRAMAKİ’DE

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi, ressam Oya Güray’ın “Fırçamdan Esintiler” ismini taşıyan karma sergiye ev sahipliği yapmaya başladı. Güray’ın hat, tezhip ve suluboya tekniğiyle hazırladığı eserler sergi açılışına katılan sanatseverler tarafından beğeniyle karşılandı.

Oya Güray’ın sergisi İbramaki Sanat Galerisi’nde düzenlenen bir kokteylle açıldı. Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu’nun da katıldığı sergi açılışında konuşan sanatçı Güray, eserlerin büyük bir özveriyle hazırlandığını belirterek hat ve tezhip yöntemiyle hazırlanan minyatür eserlerin ilk olarak Uygur Türklerinde görüldüğünü ifade etti.

Oya Güray’ın “Fırçamdan Esintiler” isimli karma sergisi 12 Eylül tarihine kadar İbramaki Sanat Galerisi’nde görülebilir.

hat sanatı İbramaki Sanat Galerisi resim sergi tezhip sanatı