T.C. KUŞADASI
GÜZELÇAMLI’DA DETAYLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Kuşadası Belediyesi’nin, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile yürüttüğü koordineli çalışmalar doğrultusunda Güzelçamlı Mahallesi’nde detaylı temizlik çalışması yapıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı Temizlik Şube Müdürlüğü ile Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında tüm cadde ve sokaklar süpürülüp yıkanırken çöp konteynerleri dezenfekte edilerek boyandı.

Ot biçme ve budama işlemlerinin de yapıldığı çalışmalar mahalle sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından detaylı temizlik çalışmasının belirli aralıklarla tüm mahallelerde yapılacağı belirtildi.

Güzelçamlı Mahalle Muhtarı Remzi Atıcı, Kuşadası Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen detaylı temizlik çalışmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, çalışmalardan dolayı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Güzelçamlı Mahalle Muhtarı Remzi Atıcı Güzelçamlı Mahallesi Kuşadası Belediyesi
ÖMER GÜNEL