HACIFEYZULLAH MAHALLESİ’NDE DETAYLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor. Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından belirlenen program dâhilinde sürdürülen detaylı temizlik çalışmaları kapsamında son olarak Hacıfeyzullah Mahallesi Sabri Mumcu 2. Sokak, Ölmez Evler 1. Sokak, Ölmez Evler 2. Sokak ve Su Deposu Yolu Sokak’ta kaldırım ve yollar süpürülüp yıkandı. Detaylı temizlik çalışmaları kapsamında sokaklarda bulunan çöp konteynerleri dezenfekte edildi. Ayrıca yıpranmış çöp konteynerleri boyanarak onarıldı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokakların yanı sıra Hacıfeyzullah Mahallesi’nde bulunan Bel-Kent Ortaokulu’nun bahçesinde de temizlik çalışması yürüttü. Hacıfeyzullah Mahallesi Sabri Mumcu 2. Sokak, Ölmez Evler 1. Sokak, Ölmez Evler 2. Sokak ve Su Deposu Yolu Sokak’ta yapılan detaylı temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

temizlik Temizlik işleri