İBRAMAKİ'DE 45'LİK KARİKATÜR SERGİSİ

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi Karikatürcüler Derneği Manisa Temsilciliği tarafından hazırlanan "45'lik Karikatür" sergisine ev sahipliği yapmaya başladı. Farklı karikatüristler tarafından hazırlanan, Manisa kültürünü anlatan 45 karikatür, sergi açılışına katılan sanatseverlerin yoğun beğenisini aldı.

Sergi açılışında konuşan Karikatürcüler Derneği Manisa Temsilcisi İbrahim Atabey 45'lik Karikatür sergisiyle Manisa kültürünü Kuşadalılara tanıtmak istediklerini belirterek Kuşadası Belediyesi'ne desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Karikatürcüler Derneği Manisa Temsilciliği tarafından hazırlanan "45'lik Karikatür" sergisi 22 Ekim tarihine kadar Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde görülebilir.

İbramaki Sanat Galerisi karitür sergi