İBRAMAKİ’DE “ÇANAKKALE ZAFERI'NİN TARİHTEKİ VE ULUSAL YAŞANTIMIZDAKİ YERİ” BAŞLIKLI PANEL

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi “Çanakkale Zaferi’nin Tarihteki ve Ulusal Yaşantımızdaki Yeri” başlıklı panele ev sahipliği yaptı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle düzenlenen panele konuşmacı olarak yazar Zübeyir Batur katıldı. Kuşadası Belediyesi ile Atatürkçü Düşünce Derneği Kuşadası Şubesi işbirliğinde düzenlenen panele Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi Ferah Sürekçi, ADD Kuşadası Şube Başkanı Nazan Bozkurt ve çok sayıda vatandaş katıldı. Batur sunumunda, katılımcılara Çanakkale Savaşı ve Zaferi ile ilgili bilgi verdi. Çanakkale Zaferi’nin Türk ulusnun elde ettiği en önemli kazanımlardan biri olduğuna dikkat çeken Batur savaşın kahramanlarına minnet duyduğunu kaydetti.

Çanakkale Zaferi İbramaki Sanat Galerisi Kuşadası Belediyesi Şehitleri Anma Günü Tarih
ÖMER GÜNEL