İBRAMAKİ'DE KARMA RESİM SERGİSİ

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi, Kuşadası Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından 2017 döneminde açılan kurslarda eğitim gören resim kursiyerlerinin çalışmalarından oluşan sergiye ev sahipliği yapmaya başladı.

Ressam Selin Akgül, Somay Üstün Aşanlı ve Ünal Kurnaz tarafından 5 ay boyunca verilen resim eğitimi sonucu kursiyerlerin ortaya çıkardığı eserlerden oluşan insan ve doğa temalı karma resim sergisi, ziyaretçiler tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. 50 tablonun yer aldığı karma resim sergisinin açılışına Kuşadası Halk Eğitim Müdürü Hayati Gözalan, Kuşadası İlçe Mal Müdürü Kemal Çevni, Kuşadası Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Davut Gülüştür ve çok sayıda sanatsever katıldı. Kuşadası Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan karma resim sergisi, 02 Temmuz tarihine kadar Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde görülebilir.

İbramaki kursiyer resim sergi