İBRAMAKİ’DE MÜZİKLİ SÖYLEŞİ

Selim Öztaş Musiki Kulübü ve Kuşadası Türk Sanat Müziği Korosu, Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde düzenlenen müzikli bir söyleşi ile sanatseverlerle buluştu. Kuşadalı ünlü TRT sanatçısı Selim Öztaş’ın besteleri ile Türk Sanat Müziği eserlerinin seslendirildiği müzikli söyleşiye Kuşadalı sanatseverler büyük bir ilgi gösterdi.

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu’nun da katıldığı müzikli söyleşide konuşan Öztaş, İbramaki Sanat Galerisi’nin Kuşadası’nın kültür-sanat yaşamındaki en önemli mekânlardan birisi olduğuna dikkat çekerek Kuşadalı sanatseverlerle böyle bir mekânda buluşmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Yardımcısı Şerifoğlu ise Selim Öztaş Musiki Kulübü’ne ve Kuşadası Türk Sanat Müziği Korosu’na birbirinden güzel eserleri kendileri ile paylaştığı için teşekkür ederek bu tip buluşmaların daha sık yaşanmasını arzu ettiklerini ifade etti.

Kuşadası Belediyesi Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi Kuşadası Türk Sanat Müziği Korosu Selim Öztaş Musiki Kulübü TRT sanatçısı