İBRAMAKİ’DE TEZHİP VE MİNYATÜR SERGİSİ

Tezhip ve minyatür sanatçıları Aylin Hanhan, Ferah Kızılkaya, Türkan Şenol ve Melike Metinkan’ın eserleri Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde sergilenmeye başlandı. Hanhan, Kızılkaya, Metinkan ve Şenol’un  tezhip ve minyatür tekniğiyle yaptığı eserler sergi açılışına katılan sanatseverler tarafından büyük bir beğenisini aldı.

“Bir Aşk” isimli tezhip ve minyatür sergisinin açılışına çok sayıda Kuşadalı sanatseverle birlikte Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Belediye Meclis Üyesi Ferah Sürekçi ve Kuşadası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Şerife Atınç katıldı. Sergi açılışında konuşan  “Bir Aşk” isimli tezhip ve minyatür sergisi sanatçılarından Melike Metinkan eserlerini İbramaki Sanat Galerisi’nde sergilemekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek Kuşadası Belediyesi’ne kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

“Bir Aşk” İsimli tezhip ve minyatür sergisi 15 Haziran tarihine kadar Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde görülebilir.

sergi tezhip ve minyatür