KARAOVA MAHALLESİ'NDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karaova Mahallesi'nin farklı sokaklarında sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karaova  Mahallesi'nde bulunan Karaova, Selen Evler 3. ve Önder Sitesi 1. Sokaklarında zemin düzenleme işleminin ardından sıcak asfalt çalışmasına başladı. Karaova Mahallesi'nde devam eden yol yapım çalışmaları kapsamında Önder Sitesi 1. Sokak'ta sıcak asfalt işlemi tamamlanırken Selen Evler 3. sokaktaki çalışmalar ise aralıksız devam ediyor.

Karaova Mahallesi'nde yol yapım çalışmalarını sürdüren ve şimdiye kadar 4500 metrekarelik alana sıcak asfalt döken Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, program kapsamına alınan sokaklardaki sıcak asfalt işlemini 3 hafta içerisinde tamamlamayı hedefliyor.