KARDEŞ ŞEHİR MONTEREY'DEN KUŞADASI BELEDİYESİ'NE ZİYARET

Kuşadası'nın ABD'deki kardeş kenti Monterey'den gelen bir heyet, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı makamında ziyaret etti.

2007 yılında Kuşadası ile resmi kardeş kent sözleşmesi imzalayan Kaliforniya eyaletinin ünlü turistik beldesi Monterey heyeti, Kuşadası Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Özer Kayalı ile görüştü. Monterey Kardeş Kentler Derneği ve Festival Organizasyon Komitesi Başkanı Yavuz Vural Atilla, Monterey Belediye Meclis Üyesi Nancy Selfridge ve Söke Belediyesi'nin kardeş şehri Salinas Belediye Meclis Üyesi Steve McShane'nin aralarında bulunduğu heyeti, Başkan Kayalı ile birlikte Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Kuşadası Belediye Meclis Üyeleri Cem Arslan, Ferah Sürekçi ve Filiz Üyücü karşıladı.

İki şehir arasında ortak projeler geliştirerek kültürel ve sosyal ilişkiler sağlanması gerektiğini belirten Başkan Kayalı, Monterey Kardeş Kentler Derneği ve Festival Organizasyon Komitesi Başkanı Yavuz Vural Atilla'ya kardeş kent ilişkilerinin gelişmesinde göstermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti. Ziyaretin ardından heyet, restorasyon çalışmaları tamamlanarak ziyarete açılan Güvercinada'yı ziyaret etti.

ÖZGEÇMİŞİ