KUŞADASI AŞIĞI ALMAN TURİSTLERDEN BAŞKAN KAYALI'YA ZİYARET

Tatillerini 27 yıldır Kuşadası'nda geçiren Karlheinz Burgemeister ve Heike Vikum, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı makamında ziyaret etti.

Almanya'nın Mellrichstadt şehrinde yaşayan ve 27 yıldır tatillerini Kuşadası'nda geçiren Burgemeister ve Vikum ziyarette, Mellrichstadt Belediye Başkanı Eberhard Streit tarafından Başkan Kayalı'ya gönderilen mektubu verdi. Belediye Başkan Yardımcıları Tufan Asrav ile Ayşe Şerifoğlu’nun da katıldığı ziyarette Kuşadası'nı çok sevdiklerini ifade eden Burgemeister ve Vikum ilerleyen yıllarda da tatillerini Kuşadası’nda geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Başkan Kayalı ise Mellrichstadt Belediye Başkanı Streit’in nazik davranışından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek Burgemeister ve Vikum'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Alman turistler makam ziyaret