T.C. KUŞADASI
KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI ÖMER GÜNEL ANNELER GÜNÜNDE ŞEHİT VE GAZİ ANNELERİ İLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

“BU VATANIN KAHRAMAN EVLATLARININ BİZLERE EMANETİSİNİZ”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü tarafından şehit ve gazi aileleri için düzenlenen Anneler Günü yemeğine katıldı. Belediye başkanı Ömer Günel, Kuşadası Belediyesi’nin şehit ailelerine ellerinden gelen tüm desteği sağlayacağını belirterek başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Pusula Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine Belediye başkanı Ömer Günel, şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, CHP Kadın Kolları Başkanı Engin Doyran, CHP Gençlik Kolları Başkanı Savaş Çırban, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari ve Kuşadası Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Hasan Tahsin Öztürk katıldı.

Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, ülkenin huzuru için canları pahasına savaşarak şehit veya gazi olan kahraman asker ve polislerin yakınlarına büyük bir vefa borçlarının olduğunu belirtti. Başkan Ömer Günel; “Bizleri dünyaya getiren, yaşama tutunmamızı sağlayan sevgili annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Sizler vatanı korumak gibi büyük bir görevi üstlenen şehit ve gazilerimizin anneleri veya yakınlarısınız. Böyle anlamlı bir günde sizlerle beraber olmak benim için çok değerli. Sizler bu vatanın kahraman şehitlerinin bize emanetisiniz. ” dedi.

Başkan Ömer Günel’in ardından konuşan CHP İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak, “Ülkede huzurumuzu sağlayan kahraman şehit ve gazilerimizin siz değerli yakınları, bu vatan sizlere çok şey borçlu. Bugün sizlerle beraber olmak, bizler için büyük bir gururdur” dedi.

Anneler Günü CHP Kadın Kolları Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel şehit aileleri
ÖMER GÜNEL