KUŞADASI BELEDİYESİ 4. KİTAP VE EDEBİYAT GÜNLERİ BAŞLADI

Kuşadası Belediyesi tarafından bu yıl dördüncü kez düzenlenen Geleneksel Kitap ve Edebiyat Günleri Atatürk Meydanı’nda düzenlenen bir törenle başladı. Bir hafta boyunca devam edecek Kitap ve Edebiyat Günleri’ne Türkiye’nin en önemli 28 yayınevi katılıyor.

Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen 4’üncü Geleneksel Kitap ve Edebiyat Günleri’nin Atatürk Meydan’ının da düzenlenen açılışına çok sayıda kitapseverle beraber Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Tünk de katıldı.

21 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan 4’üncü Geleneksel Kitap ve Edebiyat Günleri kapsamında bu akşam saat 18.00’da İbramaki Sanat Galerisi’nde Mazlum Vesek’in moderatörlüğünde Rıza Kıraç ve Cengis Asiltürk’ün konuşmacı olarak katılacağı “Edebiyat ve Sinema İlişkisi” başlıklı bir panel düzenlenecek.

Atatürk Meydanı kitap kitap ve edebiyat günleri tören