KUŞADASI BELEDİYESİ ÇOCUK VE GENÇLİK TİYATROSU SEÇMELERİ TAMAMLANDI

Kuşadası Belediyesi Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu seçmeleri Erkan Yücel Sahnesi’nde yapıldı. Kuşadası Belediye Tiyatrosu tarafından farklı yaş gruplarını tiyatro ile buluşturmak amacıyla geçtiğimiz yıl kurulan Gençlik ve Çocuk Tiyatroları için yapılan kursiyer seçmeleri tamamladı. Erkan Yücel Sahnesi'nde yapılan seçmelerde kursiyer olmak isteyen çocuk ve gençler, jüri karşısında yeteneklerini sergiledi.

Kuşadası Belediyesi tarafından farklı yaş gruplarına tiyatroyu sevdirmek ve yetenekli oyuncular yetiştirmek amacıyla kurulan Çocuk ve Gençlik Tiyatroları için başvuruların tamamlanmasının ardından kursiyer seçmeleri yapıldı. 8-13 yaş arası 115 çocuk ile 14-18 yaş arası 39 gencin katıldığı seçmeler için adaylar doğaçlama, oyunculuk, ses, beden ve dans kategorilerinde yeteneklerini sergiledi.

çocuk tiyatrosu seçmeler tiyatro