KUŞADASI BELEDİYESİ DAVUTLAR’DA "NUTUK" DAĞITTI

Kuşadası Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümsüz eseri Nutuk'u Davutlar Mahallesi sakinleriyle buluşturdu. Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın da katıldığı etkinlikte binlerce Davutlarlı Ulu Önder’in ölümsüz eserini alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Kuşadası Belediyesi Davutlar Mahallesi Pazar yerinde düzenlenen Nutuk dağıtım etkinliğine Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, eşi Nil Kayalı, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Kuşadası Belediye Meclis Üyeleri, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Nail Özazman ve binlerce Davutlarlı katıldı. Etkinlikte konuşan Başkan Kayalı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümsüz eseri Nutuk'un dün olduğu gibi bugün de gelecek nesillere ışık tutuğunun altını çizerek güzel günlere ancak Atatürk’ün fikirleriyle ulaşılabileceğini belirtti.

davutlar kuşadası nutuk dağıtımı özer kayalı
ÖZGEÇMİŞİ