KUŞADASI BELEDİYESİ GENÇLİK TİYATROSU SEYİRCİYLE BULUŞTU

Kuşadası Belediyesi Gençlik Tiyatrosu tarafından hazırlanan “Biz Kadınlar” adlı oyun tiyatroseverlerin büyük beğenisi ile karşılandı. Erkan Yücel Sahnesi'nde sergilenen oyun ayakta alkışlandı.

Kuşadası Belediyesi Gençlik Tiyatrosu ilk oyunu ile izleyicilerin karşısına çıktı. Serkan Fırtına'nın kaleme aldığı tek perdelik “Biz Kadınlar" isimli oyunu çok sayıda sanatsever izledi. Kadınların toplumsal cinsiyet rollerine bağlı olarak yaşadıkları sorunları ve çocuk gelinler konusunu dramatik ve mizahi öğeler aracılığıyla ortaya koyan tek perdelik oyun izleyiciler tarafından büyük beğeni ile karşılanırken 18 kişiden oluşan Kuşadası Belediyesi Gençlik Tiyatrosu oyuncularının performansları ayakta alkışlandı.

Zeynep Deniz İpek, Melek Yılmaz, Ayşenaz Yıldız, Aydan Sadıgova, Ali Şahin, Sedanur Güler, Elif Şerif, Ayşe Akman İrem Güzel, Serdar Sezer, Deniz Budak, Janset Çolak, Ayşegül Avcı, Elifnur Sarıbıyık, İlke Tatlısu, Zeynep Bektaş, Yağmur Yörük, Yağız Güler ve Yiğit Çıkıkçı'nın rol aldığı, yönetmenliğini Hakan Kutay Pekgöz ile Gülfem Günaydın'ın, ses ve ışık tasarımını Şencan Semerci'nin yaptığı "Biz Kadınlar" adlı oyun önümüzdeki günlerde seyirci ile buluşmayı sürdürecek.

Biz Kadınlar Erkan Yücel Sahnesi gençlik tiyatrosu oyun tiyatro