KUŞADASI BELEDİYESİ PERSONELİNE “İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ” EĞİTİMİ

Kuşadası Belediyesi personeline iş güvenliği eğitimi verildi. Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel Sahnesi’nde düzenlenen eğitim seminerinde İş Güvenliği Uzmanları Bahar Cinel ve İrfan Uzel ile Dr. Dindar Arslan, personeli iş sağlığı ve güvenliği konularında bilgilendirdi.

İki gün süren eğitim seminerinde iş güvenliği uzmanları Kuşadası Belediyesi personelini iş sağlığı, iş güvenliği, ekranlı araçlarla çalışma, elle taşıma-kaldırma ve personelin yasal hak ve sorumlukları hakkında bilgilendirirken Kuşadası Belediyesi Sağlık Merkezi Doktoru Dindar Arslan ise çalışanlara meslek hastalıkları, hastalıklardan korunma prensipleri, biyolojik ve psikolojik risk etmenleri konularında bilgi aktardı.

Semineri ilk gününde ziyaret eden Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, eğitime katılan personele başarılar dileyerek “Çalışanlarımızın sağlığını ve güvenliğini çok önemsiyoruz. Düzenlediğimiz eğitimlerle çalışanlarımızı bilinçlendirmeyi ve iş kazası, meslek hastalıkları gibi olumsuzlukları ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Eğitimlerimiz önümüzdeki süreçte de devam edecek” dedi.

Seminerin sonunda eğitim gören personele iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili bir sınav yapıldı.

erkan yücel sahnesi kuşadası belediyesi panel sağlık sağlık semineri sunum