KUŞADASI BELEDİYESİ PERSONELİNE "İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ" EĞİTİMİ

Kuşadası Belediyesi tarafından belediyenin farklı birimlerinde çalışan personellere "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimi verildi. Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel Sahnesi'nde İş Güvenliği Uzmanı Bahar Cinel ile Kuşadası Belediyesi Sağlık Merkezi Doktoru Dindar Arslan tarafından verilen eğitim seminerine Kuşadası Beledi Başkan Yardımcısı Remzi Çengel de katıldı.

Gün boyu süren eğitim seminerinde iş güvenliği uzmanı Cinel, Kuşadası Belediyesi personelini temel iş sağlığı, temel iş güvenliği, ergonomi, iş kazaları ve personelin yasal hak ve sorumlukları konularında bilgilendirirken Kuşadası Belediyesi Sağlık Merkezi Doktoru Dindar Arslan ise meslek hastalıkları, hastalıklardan korunma yolları, biyolojik ve psikolojik risk etmenleri konularında bilgi verdi. Seminerin sonunda eğitim gören personele iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili bir sınav uygulandı.

eğitim İş Sağlığı ve Güvenliği seminer