KUŞADASI BELEDİYESİ TANITIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Kuşadası Belediyesi, ilçenin sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtımını yapmak ve Kuşadası’nı bir destinasyon olarak öne çıkarmak amacıyla başlattığı tanıtım atağını farklı mecralar aracılığıyla sürdürüyor.

2017 turizm sezonu öncesinde 7 yurtdışı, 3 yurt içi olmak üzere 10 turizm fuarına katılım konusunda öncülük eden Kuşadası Belediyesi, Türkiye’nin en önemli havayolu şirketlerinden Sun Express ve Onur Air’in uçak içi dergileri ile ulusal gazeteler aracılığıyla yaptığı Kuşadası tanıtımları ile milyonlarca kişiye ulaşmayı başardı.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa ortaklığıyla kurulan Sun Express’in, Türkçe, İngilizce ve Almanca yayınlanan uçak içi dergisi SunTimes için hazırladığı Kuşadası tanıtımları ile 8 ayda 8 milyona yakın kişiye ulaşılmasını sağladı. İzmir’den 23 ülke, 59 yurtdışı ve 19 yurtiçi destinasyonuna direkt uçuşu bulunan ve aylık ortalama 1,1 milyon yolcunun okuduğu SunTimes dergisinde 8 ay boyunca yer alan Kuşadası tanıtımlarında ilçenin doğal, tarihi ve gastronomik zenginlikleri ile alternatif turizm faaliyetleri konu edildi. Kuşadası Belediyesi Onur Air’in aylık kurumsal kabin içi dergisi On Air’da ise son iki aydır Kuşadası tanıtımı yapmaya başladı. Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan aktüel içerikli On Air dergisi, Onur Air’in tüm uçuşlarında yolculara ücretsiz olarak sunuluyor.

Sun Express ve Onur Air uçaklarında yapılan tanıtımların yanı sıra, Hürriyet, Habertürk gibi ulusal gazetelerde periyodik olarak Kuşadası tanıtımlarının yer almasını sağlayan Kuşadası Belediyesi, çalışmalarına önümüzdeki aylarda da devam edecek.

fuar Onur Air Sun Express SunTimes tanıtım
ÖZGEÇMİŞİ