KUŞADASI BELEDİYESİ TİYATRO FESTİVALİ SONA ERDİ

Kuşadası Belediye Tiyatrosu öncülüğünde bu yıl ilk kez düzenlenen Kuşadası Belediyesi Tiyatro Festivali, Güvercinada’da düzenlenen bir kokteylle sona erdi. Festivalin kapanış kokteyline Türkiye’nin çeşitli kentlerinden festivale katılan tiyatro guruplarının yanı sıra Kuşadası Belediye Başkan Vekili Zekeriya Tünk de katıldı.

5 gün boyunca dostluk ve barışa sanat yoluyla katkıda bulunmayı hedefleyen Kuşadası Belediyesi 1’inci Tiyatro Festivali son gününde Erkan Yücel Sahnesi’nde Rafine Sanat tarafından sergilenen “O Bir Renk Değil” ve İstanbul Barosu Tiyatrosu tarafından sergilenen “Artiz Mektebi”, isimli tiyatro oyunlarıyla devam etti. Festival Erkan Yücel Sahnesi’nde sergilen son gün oyunlarının ardından Güvercinada’da düzenlenen kapanış kokteyliyle devam sona erdi.

Kapanış kokteylinde konuşan Kuşadası Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Nurten Helik Kuşadası’nda sanat dolu beş gün geçirdiklerini belirterek festivale katkı sunan tüm tiyatro gruplarına teşekkür etti.

Helik’in ardından konuşan Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tünk ise Kuşadası’nda bu tür sanatsal faaliyetler görmekten büyük mutluk duyduğunu belirterek festivalin önümüzdeki sene tekrarlanması için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini ifade etti.

festival tiyatro tiyatro festivali