KUŞADASI BELEDİYESİ TİYATRO FESTİVALİ SÜRÜYOR

Kuşadası Belediye Tiyatrosu’nun öncülüğünde bu yıl ikinci kez düzenlenen Kuşadası Belediyesi Tiyatro Festivali’nin ikinci gününde Erkan Yücel Sahnesi’nde Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından “Toros Canavarı”, Cihangir Atölye Sahnesi tarafından “Lüküs Hayat”, İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda Ege Halk Tiyatrosu tarafından “Sultan Palamut” ve Kervansaray’da Depo tarafından “Mektup” isimli tiyatro oyunları sahnelendi.

Kuşadası Belediyesi 2’nci Tiyatro Festivali kapsamında bugün saat 16.00’da Erkan Yücel Sahnesi’nde İlk Sanat Tiyatrosu tarafından “Alt Tarafı Ölüm”, saat 20.00’da İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda Toprak Sahne Tiyatrosu tarafından “Madalyalı Eşşek”, saat 21.00’da Erkan Yücel Sahnesi’nde Yeditepe Üniversitesi GSF Tiyatro Bölümü tarafından “Kaos Teorileri” isimli tiyatro oyunları ücretsiz olarak sergilenecek.

festival kervansaray tiyatro