KUŞADASI BELEDİYESİ TİYATROSU KURSİYERLERİ EĞİTİMLERE BAŞLADI

Kuşadası Belediyesi Çocuk, Gençlik, Yetişkin ve Kadın Tiyatrosu yeni dönem eğitimleri başladı. 4 farklı kategoride devam eden eğitimlere toplam 200 kursiyer katılıyor.

Kuşadası Belediye Tiyatrosu bünyesinde, farklı yaş gruplarına tiyatroyu sevdirmek ve yetenekli oyuncular yetiştirmek amacıyla kurulan Çocuk, Gençlik, Yetişkin ve Kadın Tiyatroları yapılan kursiyer seçmelerinin ardından eğitimlere başladı. Kuşadası Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Nurten Helik, Yönetmen Yardımcısı Hakan Kutay Pekgöz ve Tiyatro Eğitmeni Sudi Pulathaneli tarafından verilen eğitimler Kuşadası Halk Kütüphanesi ile Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel Sahnesi’nde sürüyor.

Erkan Yücel Sahnesi Kuşadası Belediyesi Kuşadası Belediyesi Tiyatrosu Kuşadası Halk Kütüphanesi