KUŞADASI BELEDİYESİ’NDEN 2 BİN 500 AİLEYE KÖMÜR YARDIMI

Kuşadası Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte ihtiyaç sahibi ailelere yakacak yardımında bulunmaya başladı. Son iki yılda 8 bin 500 ihtiyaç sahibi aileye yakacak yardımında bulunan Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü, bu yıl 2 bin 500 aileye kömür yardımında bulunacak.

Kuşadası Belediyesi, 23 mahalle muhtarının verdiği bilgiler ve yapılan sosyal incelemeler doğrultusunda tespit edilen ihtiyaç sahibi 2 bin 500 aileye toplam 500 ton yakacak dağıtımına başladı. Kömür yardımı önümüzdeki hafta içerisinde tespit edilen tüm ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmış olacak.

ihtiyaç sahibi Kömür yardımı Kuşadası Belediyesi Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü yakacak yardımı