KUŞADASI’NDA “ÇOCUK İHMAL VE İSTİSMARI” PANELİ

Kuşadası Belediyesi, Kuşadası Romanlar Kültür-Dayanışma Derneği ve Aydın Barosu’nun katkılarıyla Kuşadası Caferli Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği ile Ege Kadınlar Buluşması tarafından “Çocuk İhmal ve İstismarı” başlıklı bir panel düzenlendi. Dağ Mahallesi’nde düzenlenen panelde Kuşadası Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde görevli Uzman Psikolog Ece Yağınlı, Gazeteci Zeynep İnak ve Aydın Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Üyesi Avukat Nebahat Oskay Ürün, katılımcıları çocuk hakları ve hak ihlalleri ile karşılaşılması halinde yapılabilecekler konusunda bilgilendirdi.

Moderatörlüğünü Mehlike Hepdemir’in yaptığı panele çok sayıda mahalle sakininin yanı sıra Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Yıldız Köse ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Panel Moderatörü Hepdemir, benzeri panellerin Kuşadası’nın değişik mahallerinde yapılmaya devam edeceğini belirtti.

çocuk istismar kuşadası belediyesi panel