KUŞAKK’IN KUŞ BASKILI ÜRÜNLERİ ALAÇATI OT FESTİVALİ’NDE

Kuşadası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (KUŞAKK) üyesi kadınlar tarafından üretilen kuş baskılı ürünler Alaçatı Ot Festivali’nde yerini aldı. Festivalde yer alan KUŞAKK standında satışa sunulan el emeği ürünler büyük ilgi görüyor.

Kuşadası Belediyesi’nin öncülüğünde, kadınların el emeklerini değerlendirmelerini sağlamak ve kadınlara istihdam olanağı yaratmak amacıyla kurulan KUŞAKK’ın el baskısı yöntemiyle üretilen kuş motifli şal ve bez çantaları Alaçatı Ot Festivali’nde satışa sunuldu. Kuşadası’nın tarihi evlerinde bulunan çatı kuşları desenlerinin yer aldığı şal ve çantalar yoğun ilgiyle karşılandı.

Festivalin ilk gününde Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın da eşi Nil Kayalı, Belediye Meclis Üyeleri Fevziye Tekeroğlu, Ferah Sürekçi ve Hakan Turhan ile birlikte ziyaret ettiği KUŞAKK standı 7 Nisan tarihine kadar Alaçatı Ot Festivali’nde açık kalacak.

Alaçatı Ot Festivali kadın kooperatifi kuş baskı KUŞAKK