LÜTFİ SUYOLCU ÖLÜMÜNÜN 22'İNCİ YILINDA ANILDI

Kuşadası eski Belediye Başkanı M. Lütfi Suyolcu 22’inci ölüm yıldönümünde Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde düzenlenen bir programla anıldı.

1977-1980 ve 1989-1994 yılları arasında Kuşadası Belediye Başkanlığı yapan ve 1995 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Lütfi Suyolcu’yu anma programına Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Ayşe Şerifoğlu, Remzi Çengel, Aydın Eski Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Suyolcu’nun kızı Çiğdem Suyolcu ve çok sayıda Kuşadalı katıldı.

Anmada konuşan Çiğdem Suyolcu, Lütfi Suyolcu'nun kızı olarak dünyaya gelmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek “Ben babamla çok güzel bir 18 yıl geçirdim. Lütfi Suyolcu her şeyden önce iyi bir babaydı. Ben babam sayesinde mutlu bir çocukluk yaşadım. Babam sayesinde kendine güvenen bir birey haline geldim. Onu çok özlüyorum" dedi.

Anma programı, Suyolcu’nun hayatından kesitlerin aktarıldığı belgesel film gösterimiyle devam etti.

anma İbramaki Sanat Galerisi Lütfi Suyolcu
ÖZGEÇMİŞİ