MEHMET SABRİ BİLİCİ CAMİSİ’NİN TEMELİ ATILDI

Soğucak Mahallesi’nde yeni bir caminin temeli atıldı. Kuşadası Belediyesi’ne ait arazi üzerine Kuşadası Müftülüğü ile hayırsever Melahat Bilici arasında imzalanan protokol kapsamında inşa edilecek Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temel atma törenine Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çengel, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, Kuşadası Müftüsü Vehbi Akşit ve mahalle sakinleri katıldı.

Törende konuşan Kuşadası Müftüsü Vehbi Akşit, Kuşadası’nda temeli atılan caminin, ilçeye hayırseverler tarafından kazandırılan 32’nci cami olduğunu belirterek hayırsever Melahat Bilici ile arazi tahsisi yapan Kuşadası Belediyesi'ne teşekkür etti. Müftü Akşit’in ardından konuşan Kaymakam Yücel ise, caminin arazisini bağışlayan Kuşadası Belediyesi ve hayırsever Melahat Bilici’ye teşekkür ederek yeni caminin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

açılış cami temel atma