MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SEVDİĞİ TÜRKÜLERLE ANILDI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 78’inci ölüm yıldönümünde Kuşadası Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası Kadın Kolları, Türk Anneler Derneği Kuşadası Şubesi, Atatürkçü Düşünce Derneği Kuşadası Şubesi, Türk Kadınlar Birliği Derneği Kuşadası Şubesi, Kuşadası Katılımcı Kadınlar Derneği ve Alevi Kültür Derneği Kuşadası Şubesi işbirliği ile sahnelenen Atatürk Oratoryosu'nda, Atatürk’ün sevdiği türküler seslendirdi.

Konser öncesi Samsun Sanat Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Yaşar Gündem’in yaptığı “Atatürk” gösterisi sanatseverlerin büyük beğenisini aldı.

Kuşadası Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu şefi Zekiye Altıntaş’ın yönettiği Oratoryoyu çok sayıda sanatseverle birlikte Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, eşi Nil Kayalı, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri de izledi.

Anmada konuşan Başkan Kayalı “Her birimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda çalışarak memleketimizi hak ettiği yere getirmeliyiz. Bu karanlık bulutları dağıtmamız lazım. Bu akşam burada bizlere bu güzel oratoryo keyfini yaşatan değerli sanatçılarımız başta olmak üzere emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum" dedi.