“SOKİA 1936” İSİMLİ SERGİ İBRAMAKİ SANAT GALERİSİ’NDE AÇILDI

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi Etem Şahin’in “Sokia 1936” isimli sergisine ev sahipliği yapmaya başladı. Şahin’in çocukluğunun geçtiği Söke ve Kuşadası’ndan esinlenerek hazırladığı eserler, sergi açılışına katılan sanatseverlerden büyük beğeni aldı.

Etem Şahin’in “Sokia 1936” isimli sergisi İbramaki Sanat Galerisi’nde düzenlenen bir kokteylle açıldı. Çok sayıda sanatseverin katıldığı açılışta konuşan Şahin, serginin isminin anneannesinin doğum tarihinden ve doğum yeri olan Söke’nin eski ismi Sokia’dan geldiğini ifade ederek “Sergimde Samim Kocagöz’ün bir romanından ve hikâyesinden esinlenerek yaptığım resimler olduğu gibi bazı resimlerimde de Söke ve Kuşadası bölgesine dair sahip olduğum hatıralar farklı şekillerde tezahür etti” dedi.

Etem Şahin’in “Sokia 1936” isimli sergisi 24 Haziran’a kadar İbramaki Sanat Galerisi’nde görülebilir

İbramaki resim sergi