SOROPTİMİST KADINLARDAN BAŞKAN KAYALI’YA ZİYARET

Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nilgün Pakkan, Başkan Yardımcısı İsmet Tekin, 2. Başkanlar Meltem Balban, Servet Maşlak, Federasyon Sekreteri, Demet Özdamar ve 29 TSFK bursiyeri Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Kayalı’nın eşi Nil Kayalı ve Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu’nun da bulunduğu ziyarette TSKF Başkanı Pakkan, Federasyon olarak ulusal ve uluslararası alanda hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi. TSKF tarafından Seferihisar’da düzenlenen gençlik kampına katılan 29 üniversiteli bursiyer ve TSKF yönetim kurulu üyelerini Kuşadası’nda görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Kayalı ise Soroptimist Kulüpleri’ne çalışmalarında başarılar diledi.

soroptimist kadınlar Özer Kayalı ziyaret