TCG DOĞAN HÜCUMBOTU KUŞADASI LİMANI’NDA

Ege Denizi’nde düzenlenen Mavi Vatan 2019 tatbikatı kapsamında Kuşadası Limanı’nı ziyaret eden TCG Doğan Hücumbotu personelinden 3. Hücumbot Filotillası Komodoru Deniz Albay Üntaç Ekim, TCG Doğan Komutanı Deniz Binbaşı Yusuf Can, TCG Doğan Başçarkçı Deniz Yüzbaşı Tevfik Kerim Kaya, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Ferah Sürekçi’yi makamında ziyaret etti. Ziyarete Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu da katıldı.

Kuşadası Belediyesi ziyaretinin ardından Kuşadası Kaymakamı Saadettin Yücel, Belediye Başkan Vekili Ferah Sürekçi ve Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, TCG Doğan Hücumbotu’na iade-i ziyarette bulundu. Hücumbot, 6-7 Mart tarihlerinde saat 10:00-12:00 ve 14:00-17:00 saatlerinde Kuşadası Limanı’nda ziyarete açılacak.

Kuşadası Belediyesi Kuşadası Kaymakamı Saadettin Yücel Kuşadası Limanı Mavi Vatan 2019 tatbikatı TCG DOĞAN HÜCUMBOTU