TEMİZLİK ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR
Kuşadası Belediyesi, temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler rutin temizlik işlerinin yanı sıra belirlenen program dahilinde mahallerde detaylı temizlik çalışması da yürütüyor.

Mahalle muhtarlarından ve mahalle sakinlerinden alınan bilgi doğrultusunda yürütülen çalışmalar vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Temizlik İşleri ekipleri çalışmalarını son olarak geçtiğimiz haftalarda Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Ege Mahallesi’nde yol yapım ve tamirat işleri tamamlanan sokaklarda yürütüyor.

Ege Mahallesi Karanfil, Papatya, Gazanfer, Başak ve Yiğit sokaklarda yürütülen çalışmalar kapsamında yol ve kaldırımlar süpürülüp yıkanıyor. Ayrıca yol ve kaldırım kenarlarında oluşan yabani otlar biçiliyor. Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri temizlik çalışmalarının yanı sıra boş araziler ile yol kenarlarına bırakılan çöp ve inşaat atıklarını toplamaya da devam ediyor.

Kuşadası Belediyesi Mahallelerde detaylı temizlik çalışması süpürme temizlik Temizlik İşleri Müdürlüğü yıkama
ÖZGEÇMİŞİ