TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ ÖNCESİ KINA GECESİ

Kuşadası Belediyesi, Hüseyin Can Vakfı, Kuşadası Ege ve Anadolu Romanları Dernekleri Federasyonu ile Kuşadası Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliğinde bu akşam Ada Kültür Merkezi’nde ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için düzenlenecek toplu sünnet şöleni öncesi bir kına gecesi yapıldı. 42 çocuğun sünnet edileceği şölen öncesi gerçekleşen kına gecesinde çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Hacıfeyzullah Mahallesi Tepe Sokak’ta düzenlenen kına gecesine Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Ahmet Ekmekçi, CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Turnalı, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Sıfır Ayrımcılık Derneği Başkanı Elmas Arus ve Şişli Belediyesi Başkan Danışmanı Metin Salih Şentürk katıldı.

Kına gecesinde konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Toplu Sünnet Şöleni’ne destek veren tüm kurumlara teşekkür ederek Kuşadası Belediyesi olarak bu tarz duyarlı organizasyonlara destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Kayalı’nın ardından konuşan Aydın Milletvekili Bülbül ise organizasyonun sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile düzenlendiğini ifade ederek Kuşadası Belediyesi'ne ve katkı sağlayan tüm kurumlara teşekkür etti.

Kuşadası Belediyesi, Hüseyin Can Vakfı, Kuşadası Ege ve Anadolu Romanları Dernekleri Federasyonu ile Kuşadası Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliğinde düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni bu akşam saat 20.00’da Kuşadası Belediyesi Ada Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Ada Kültür Merkezi toplu sünnet