VİCDAN AĞACI FİLMİNİN GALASI KUŞADASI'NDA YAPILDI

Yönetmen Olgun Özdemir tarafından Kuşadası'nda çekilen Vicdan Ağacı adlı filmin galası  Kuşadası Amara Sealight Elite Otel'de yapıldı. Şerafettin Kaya, Turgay Tanülkü ve Nuri Alço gibi ünlü isimlerin yer aldığı film, beğeni ile karşılandı.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Olgun Özdemir’in yaptığı Vicdan Ağacı filmi seyirciyle ilk kez buluştu. Filmin çekimleri için Kuşadası'nı seçen Yönetmen Özdemir, gala için de Kuşadası'nı tercih etti. Amara Sealight Otel'de düzenlenen bir galayla seyircinin beğenisine sunulan Vicdan Ağacı, izleyicilerden büyük beğeni aldı. Filmin galasına Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, eşi Nil Kayalı, film oyuncuları ve çok sayıda davetli katıldı.

Galada konuşan Kuşadası Kaymakamı Aksoy, bu tip sanatsal etkinliklerin Kuşadası'nın tanıtımı için önemine dikkat çekerek filmin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Yönetmen Olgun Özdemir ise filme katkı sağlayan Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Ada TV'ye teşekkür ederek Vicdan Ağacı'nın pek çok festivale katılacağını söyledi.

Öte yandan film gösteriminin yapılacağı salonda Yılmaz Şenol’un yağlı boya çalışmalarından oluşan tabloları, gelirinin yüzde 50’si şehit ve gazi ailelerine bağışlanmak üzere üzere satışa sunuldu.

amarasealight gala haber kültür muammeraksoy nurialço olgunözdemir özerkayalı sanat vicdanağacı