BELEDİYE BAŞKANI ÖMER GÜNEL, SAHTE HESAPLARIN ARDINDAN SAHTE YALANIYI YARGIYA GETİRDİ

28-10-2023 12:16

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de sahte sosyal medya hesaplarından yalan, iftira ve iftira içeren haber ve paylaşımların ardından "sahte akraba" iddiasını yargıya taşıdı.

Aydın'da yayımlanan yerel bir gazetede yer alan köşe yazısında, Belediye Başkanı Ömer Günel'in Hasan Günel adında bir erkek kardeşi olduğu ve adı geçen "hayali kardeşin", "Ham Çökelek" şarkısıyla tanınan Atilla Taş'a Belediye Başkanı Ömer Günel adına yanıt verdiği iddia edildi. ”. Sütunla ilgili suç duyurusunda bulunan Belediye Başkanı Ömer Günel ise şunları söyledi;

“Sahte hesaplar yetmedi, şimdi de hayali sahte akrabalarla şanslarını deniyorlar. Bu da onların ne kadar korku ve endişe içerisinde olduklarını gösteriyor” dedi.

Kuşadası Belediyesi ve meslektaşları hakkında yapılan asılsız iddialar karşısında sessiz kalmamakta kararlı olduklarını belirten Başkan Ömer Günel, şunları ekledi;

“Şehrimize en iyi şekilde hizmet etme ve hemşerilerimizin güvenine layık olma çabamızın, birilerinin uykusunu kaçırdığı açıktır. Sahte hesaplardan yaptıkları gerçek dışı paylaşımların istedikleri etkiyi yaratmadığını gören söz konusu kişiler, şimdi de hayali karakterler yaratarak itibarımı zedeleme çabasındadır. Bugüne kadar olduğu gibi bu tür iftiraya yönelik iddialara karşı da sessiz kalmayacağız ve hukuki mücadelemizi sürdüreceğiz.”