PROF. DR. ADU TURİZM FAKÜLTESİ DEKAN ÖZDOĞAN, BELEDİYE BAŞKANI ÖMER GÜNEL'İ ZİYARET ETTİ

28-10-2023 12:19

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Turizm Fakültesi Dekanı olarak atanan Prof. Dr. Osman Nuri Özdoğan'ı makamında ağırladı. Prof. Dr. Özdoğan'a yeni görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Ömer Günel, yerel yönetimler ve üniversiteler arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekti.
ADÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Nuri Özdoğan, Belediye Başkanı Ömer Günel'e nezaket ziyaretinde bulundu. Dekan Yardımcıları Doç. Prof. Dr. Tuğrul Ayyıldız, Doç. Prof. Dr. Hakan Atay ve Doç. Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahu Yazıcı Ayyıldız, Belediye Başkanı Ömer Günel, ADÜ Turizm Fakültesi heyetiyle fikir alışverişinde bulundu.
ADÜ Turizm Fakültesi'nin yeni dekanı Prof. Dr. Osman Nuri Özdoğan'a başarılar dileyen Belediye Başkanı Ömer Günel, Turizm Fakültesi'nin Kuşadası'na büyük değer kattığını belirtti. Belediye Başkanı Ömer Günel ise şunları ekledi;
“Türkiye'nin en önemli turizm şehirlerinden biri olan Kuşadası, yetiştirdiğiniz donanımlı ve nitelikli öğrenciler sayesinde çok daha kaliteli bir destinasyon haline geliyor. Bunun için hepinize teşekkür ediyorum. Şehrimize katma değer yaratan işbirliklerimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğimizden şüphem yok. Kuşadası Belediyesi olarak yetkimiz ve imkanlarımız ölçüsünde tüm eğitim kurumlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.