KUŞADASI BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA KANDİL SİMİDİKuşadası Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi dağıtıp, çay ve kahve ikramında bulundu.

İslam Dininde 3 ayların başlangıcı olarak kabul edilen Regaip Kandili dolayısıyla Kuşadası Belediyesi tarafından vatandaşlara kandil simidi dağıtıldı. İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda gerçekleşen kandil simidi dağıtımına ilgi yoğun oldu. Simit dağıtımı sırasında vatandaşlara İkram Aracı’ndan çay ve kahve ikramında da bulunuldu.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, "Mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandili’ne ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Regaip Kandili dolayısıyla hemşehrilerimize kandil simidi dağıtıp, çeşitli ikramlarda bulunduk. Tüm İslam Alemi’nin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili’ni kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım" diye konuştu.

18/02/2021