KUŞADASI KAMUOYUNUN DİKKATİNE

DEĞERLİ KUŞADASI KAMUOYU

Bugüne kadar Belediyemizde çalışmakta olan 28 mesai arkadaşımızın Covid 19 testleri pozitif çıkmıştır. Testleri pozitif çıkan 16 arkadaşımız tedavilerini tamamlayarak görevlerinin başına dönmüştür. 12 arkadaşımız tedavi sürecindedir. 9 arkadaşımız ise temas nedeniyle karantina altındadır.

Mesai arkadaşlarımızın ve hemşehrilerimizin sağlığını göz önünde bulundurarak, ana hizmetlerimizde aksama yaratmayacak biçimde Belediyemizde esnek mesai uygulamasına geçilmiştir.

Kuşadası Belediyesi olarak toplum sağlığını korumak ve hemşehrilerimizin pandemi koşulları doğrultusunda uygulanacak kısıtlamalar nedeniyle mağduriyet yaşamalarının önüne geçmek amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süreçte tüm mesai arkadaşlarımızın ve hemşehrilerimizin pandemi ile mücadele kurallarına harfiyen uymalarını önemle rica eder, sağlıklı günler dilerim.

Ömer GÜNEL
Kuşadası Belediye Başkanı